hotel Trenčianské Teplice

Reprezentativní prostory lázeňského hotelu jsme kompletně vybavili nábytkem a realizovali jsme zde stylové detaily, jako je prosvětlené logo recepce či podsvícení obrazů. Ve svých návrzích jsme kombinovali několik moderních ušlechtilých materiálů, jako je prosvětlený umělý kámen, sklo a efektní 3D laminát. Samozřejmostí u naší práce je i ergonomie a funkčnost prostoru. K vybavení hotelu patří i náš sedací nábytek, který  je nadčasový nejen svým tvarem, ale i kvalitním provedením. Součástí zážitku z komfortní relaxace jsou samotné pokoje hotelu. Významnou roli zde zastávají luxusní hotelová lůžka se špičkovým systémem odpružení Boxspring, stvořená pro pohodový spánek hostů všech váhových kategorií.

 

hotel Sybillenbad

Hotel jsme zařídili veškerým nábytkem, jehož společným tématem byla nadčasová elegance, prvotřídní materiály a trvalá kvalita. Navrhli a realizovali jsme majestátní recepci v kombinaci umělého kamene, prosvětleného skla a 3D laminátu s kresbou dřeva. Kromě estetické stránky jsme kladli velký důraz i na ergonomii vybavení a spolehlivou funkčnost. V celém interiéru pracujeme s moderními a ušlechtilými materiály, jako je umělý kámen či vysokotlaký laminát. V restauraci bylo naším úkolem rozdělit prostor a vytvořit útulnou atmosféru. Využili jsme k tomu lavice s vysokým opěradlem, které jsou pohodlné a efektní zárověň. Konferenční místnost vyžadovala skladný a praktický nábytek, proto jsme zde použili skládací stoly a pohodlná křesílka. Panel pro instalaci velké obrazovky je pojat nejen jako funkční článek, ale plnohodnotná součást interiéru. Součástí perfektních služeb a odpočinkové atmosféry jsou samotné pokoje hotelu. Významnou roli zde zastávají luxusní hotelová lůžka se špičkovým systémem odpružení Boxspring, stvořená pro pohodový spánek hostů všech váhových kategorií.  

 

hotel v Rakouském lyžařské středisku

realizace 2010

Apartmány jsou vybaveny rozkládacími pohovkami MINNESOTA, určenými ke každodennímu spaní. V apartmánu plní funkci kvalitního sezení, případně plnohodnotné přistýlky.  

 

hotel Třeboň

 


Česká výroba!